nedelja , 13. marca 2022
Strešni nosilec Thule

Zakaj izbrati strešni nosilec Thule?

Preživljanje prostega časa in potovalne navade so se v zadnjih letih bistveno spremenile. Ljudje si vse pogosteje želimo aktivnega oddiha, zato ni nič presenetljivega, da neprestano iščemo priložnosti za različne športne aktivnosti.

Med ljubitelji aktivnega oddiha so strešni nosilci Thule izjemno priljubljeni, saj omogočajo enostaven prevoz športne opreme, kot so na primer kolesa, smuči ali snowboardi, nanje pa lahko namestimo tudi strešne kovčke, v katere pospravimo drugo opremo, za katero je zmanjkalo prostora v prtljažniku avtomobila.

Strešne nosilce Thule odlikuje ogromno pozitivnih lastnosti, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju prispevka. Različni modeli Thule strešnih nosilcev so vam na voljo v trgovinah Extreme Vital, njihovo ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletu.

Povezava: https://www.extremevital.com/sl/thule/thule-stresni-nosilci-c-50.html

1. Izbira strešnega nosilca Thule je enostavna

Za strešne nosilce Thule velja, da je njihov nakup izjemno enostaven. Za to ne potrebujete delati nobenih posebnih analiz ali pa biti doktor znanosti, saj je njihova izbira zelo preprosta. Vse, kar morate poznati, je znamka, model in leto izdelave svojega vozila.

Osnovne palice strešnega nosilca Thule Wingbar Evo
Aerodinamični strešni nosilci Thule Wingbar Evo (na voljo v Extreme Vital)

Na ta način boste dobili popoln strešni nosilec, ki se bo prilegal vašemu vozilu. Ker gre za vnaprej sestavljen sistem, so strešni nosilci Thule združljivi z vsemi dodatnimi držali, kot so na primer nosilci za smuči, kolesa, kajake in še marsikaj drugega.

2. Kakovostni materiali in aerodinamična oblika

Aerodinamična oblika naredi strešni nosilec Thule eleganten, zato boste z lahkoto našli model, ki ustreza videzu vašega vozila. Na voljo so v različnih izvedbah – od nekoliko bolj robustnih do stilsko oblikovanih. Na strešni nosilec lahko namestite ustrezne strešne palice, ki so prav tako aerodinamične, s svojo elegantno prefinjenostjo pa dopolnjujejo obliko vašega vozila.

Strešni nosilec Thule ima dolgo življenjsko dobo. Izdelan je iz ekstrudiranega aluminija, zaradi česar je eden najmočnejših nosilcev, odporen pa je tudi proti rji in koroziji. Vrhnja plast je prevlečena s kakovostno plastiko. Posebna tekstura površine ustvarja aerodinamičen pretok zraka, ki močno zmanjša hrup vetra, zato je vožnja z njim skorajda neslišna.

3. Strešni nosilec Thule odlikuje preprosta namestitev

Ne glede na to, kateri model strešnega nosilca Thule boste izbrali, ste lahko prepričani v preprosto namestitev. K vsakemu nosilcu je priložen komplet za namestitev, ki ustreza vaši znamki in modelu vozila, ki ste ga izbrali.

Celotna namestitev vam bo tako vzela le nekaj minut časa, zato lahko nosilec odstranite z avtomobila, ko ga ne potrebujete. S posebnimi držali je nameščanje opreme, kot so kolesa, smuči, kajaki ali snowboardi, izjemno preprosto brez dodatnega orodja. Celoten sistem odlikuje učinkovita zaščita pred krajo, zato bo vaša oprema vedno varno shranjena pred morebitnimi tatovi.

4. Strešni nosilec Thule je eden od najvarnejših izdelkov

Strešni nosilci Thule že dolgo veljajo za najbolj kakovostne in preizkušene strešne nosilce na svetu. Večletne izkušnje in obilo strokovnega znanja so garancija, da boste dobili najvarnejši izdelek, ki zadovolji vsem zahtevanim standardom glede nosilnosti.

Nosilci so odobreni za prodajo šele takrat, ko so preizkušeni v različnih simulacijah trkov in obrabe. Gre za enega najbolj varnih sistemov strešnih nosilcev, ki deluje v vseh vremenskih razmerah in pogojih, kot so mraz, vročina, vlaga, UV žarki, kemikalije in prah.

5. Na dopust lahko vzamete vse, kar si zaželite

Največja prednost strešnega nosilca Thule pa je zagotovo v tem, da vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora za vašo prtljago in opremo, ob tem pa bo vaša vožnja v avtomobilu še vedno udobna. Na palice strešnega nosilca je mogoče namestiti strešne kovčke, nosilce koles ali nosilce druge športne opreme, ki vam omogočajo enostavno in varno prevažanje na strehi avtomobila.

Osnovne palice strešnega nosilca Thule Slidebar
Osnovne palice strešnega nosilca Thule Slidebar (na voljo v Extreme Vital)

S strešnim nosilcem Thule boste pripravljeni, da se vedno znova brez skrbi odpravite na svoje pustolovščine in poskrbite, da boste imeli s seboj vse, kar želite. Zato je to zagotovo strešni nosilec, ki se ga splača izbrati za svojega sopotnika na potovanjih.

Avtor: Brezno.si

Spletni portal Brezno.si je namenjen ljudem, ki cenijo znanje in ves čas stremijo k širjenju svojih obzorij. Na portalu boste našli koristne nasvete in zanimive prispevke z različnih področij, kot so dom in vrt, lepota in zdravje, podjetništvo, informacijska tehnologija ter šport in prosti čas. Veseli bomo vaših komentarjev in obiska naše Facebook strani.

Preverite tudi

Razlogi za planinarjenje

4 razlogi za planinarjenje

Številni pohodniki vam bodo odkrito povedali, da je planinarjenje za njih postalo prava odvisnost. Odvisni …

Praznovanje rojstnega dne za otroke

Najboljše praznovanje rojstnega dne za otroke

Marsikdo si predstavlja idealno praznovanje rojstnega dne za otroke povsem filmsko. Velik, z baloni, girlandami …