nedelja , 19. maj 2019
Stenske nalepke

Stenske nalepke kot kreativna dekoracija

Iščete rešitev, kako na preprost in poceni način vnesti spremembo v svoje stanovanje? Bi radi osvežili videz sten, vendar se pleskanja ne želite lotiti? Nimate namena kupovati dragih umetniških slik? Za vas imamo odlično rešitev! Popestrite svoj dom z vinilnimi stenskimi nalepkami.

Stenske dekoracije osvajajo staro in mlado, saj predstavljajo sodoben trend na področju dekoracije in opremljanja stanovanja. Za njih je značilno, da so narejene iz samolepilnega vinila, so izredno prilagodljive, uporabljajo pa se lahko skoraj povsod. Z njimi lahko okrasite zidove, strope, vrata, pohištvo, okna, se pravi prav vsako gladko površino. Omejeni boste le s svojo domišljijo!

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj bistvenih prednosti stenske nalepke.

Kakovost nalepk

Stenska nalepka je narejena z namenom, da traja. Izdelana je iz kakovostnega vinila, ki ima dolgo življenjsko dobo, zato boste ob pogledu nanjo lahko uživali še dolga leta.

Nizka cena in enostavna uporaba

Polepšanje sten z nalepkami je odlična alternativa mukotrpnemu in dolgotrajnemu postopku nanašanja stenskih tapet. Da o najemu dragega notranjega oblikovalca sploh ne govorimo! Z nalepkami boste prihranili lep kupček denarja, saj je njihova cena res ugodna in primerna za vsak žep.

  • Stenska nalepka - Družina sov

Kakovostne nalepke so izjemno enostavne za uporabo, za njihov nanos na steno pa ne potrebujete nobenega posebnega orodja. Vse, kar morate narediti, je to, da z nalepke odstranite zaščitno folijo ter jo prilepite na steno.

Pestra ponudba

Na začetku, ko so se takšne nalepke prvič pojavile na trgu, ste se morali kar potruditi, da ste našli kakšno primerno za svoj dom. Danes pa je čisto drugače. Tako lahko najdete dekorativne nalepke različnih velikosti in z nešteto različnimi motivi, ki bodo zadovoljili še tako zahteven okus.

Brez sledi

V primeru, da boste stensko nalepko želeli odstraniti, vam to ne bo vzelo niti minute časa, poleg tega pa na površini, kjer je bila nalepka, ne boste pustili prav nobene sledi. Svetujemo vam, da na nalepko usmerite fen z vročim zrakom, nato pa jo preprosto odlepite.

Vsestranska uporaba

Omenili smo že, da lahko stenske nalepke uporabite na praktično katerikoli gladki površini. Nekaj predlogov za dekoracijo: nanesete jih lahko na steklo, ogledala, garderobne omare, stopnice in seveda na stene. Pa še bi lahko naštevali!

Kot vidite, so nalepke za stensko dekoracijo res hiter in poceni način, da spremenite videz svojega stanovanja. Zato vas vabimo, da se za takšno dekoracijo odločite tudi vi. Pobrskajte po bogati ponudbi različnih nalepk na spletu in poiščite pravo zase!

Avtor: Brezno.si

Brezno.si
Spletni portal Brezno.si je namenjen ljudem, ki cenijo znanje in ves čas stremijo k širjenju svojih obzorij. Na portalu boste našli koristne nasvete in zanimive prispevke z različnih področij, kot so dom in vrt, lepota in zdravje, podjetništvo, informacijska tehnologija ter šport in prosti čas. Veseli bomo vaših komentarjev in obiska naše Facebook strani.

Preverite tudi

Ploščati sončni kolektorji

Ploščati sončni kolektorji

Ker se cene fosilnih goriv iz leta v leto višajo, poleg tega pa se ljudje …

Vakuumske vreče za oblačila

Oblačila shranite v vakuumske vreče

Naj uganemo, vaše garderobne omare so polne, prostora za nova oblačila pa je vse manj. …