torek , 2. januarja 2024
Pas za hujšanje

Pas za hujšanje in oblikovanje telesa

Si predstavljate, kako enostavno je lahko izgubiti deset in več kilogramov, zmanjšati obseg stegen ali trebuha za pet in več centimetrov? Pas za oblikovanje telesa le namestite na želeno mesto na telesu, ki ga želite izoblikovati, izberete ustrezno nastavitev in pas bo naredil svoje. Na trgu obstaja kar nekaj vrst pasov oziroma masažnih pasov za hujšanje, ki so na zunaj videti različni, različno jih poimenujejo, vsi pa imajo isto funkcionalnost – z vibriranjem pomagajo izoblikovati vaše telo in odpraviti odvečne kilograme.

Pas za oblikovanje telesa uporabljajo tudi športniki, filmske zvezde, supermodeli, svetovno znani obrazi, na katerih si pasemo oči, ko se sprehajajo po rdeči preprogi. Pas si namestite okrog pasu, okrog nog, zadnjice ali čez roke. Deluje tako, da se vibracije električnih impulzov prek pasu prenašajo v mišična vlakna. S tem se stimulira enakomerno krčenje in raztegovanje mišičnih vlaken, kar privede do tega, da se ohlapne mišice učvrstijo. Ker se mišična temperatura pri uporabi pasu zviša, se posledično topi tudi odvečna maščoba – zato to je izdelek hkrati tudi pas za hujšanje, ne le za oblikovanje postave.

Pas za oblikovanje telesa

Pas, ki ga pričvrstite za deset minut, ali šeststo trebušnjakov? Hm, odločitev ni tako težka. Telovadite s pomočjo pasu med tem, ko gledate televizijo, pospravljate, se sprehajate ali počivate. Pas za oblikovanje telesa lahko nosite kjerkoli, saj ga lahko nosite diskretno pod oblačilom. Kar je pri uporabi pasu za hujšanje najbolje, je, da v nekaj tednih dosežete lepo oblikovano telo, brez posebnega napora in potenja v fitnesu ali doma. Poleg tega, da pas krepi mišice in odpravlja nepotrebno maščobo, hkrati tudi pospešuje prebavo in cirkulacijo v vašem telesu ter vas dobro zmasira.

Pas za hujšanje je lahko zgolj pas, ki skrbi za hitrejše topljenje maščobnih celic. Takšen, ki še masira, pa navadno omogoča različne nastavitve, različno hitrost in intenzivnost vibriranja, tapkanja oziroma masiranja. Izberete tisto, ki vam najbolj ustreza in ki ima za vas največji učinek pri transformaciji telesa. Nekateri modeli pasu za oblikovanje imajo priložene tudi upravljalnike, s pomočjo katerih je spreminjanje nastavitev še priročnejše.

Vsi si želimo lepo oblikovati svoje telo, zato je pas primeren tako za moške kot za ženske. Velikost večine pasov je prilagodljiva, narejeni pa so iz koži prijaznih materialov, tako da so skrbi, da bi vas kaj vezalo ali da bi vam bilo pri nošenju pasu neprijetno, odveč.

Prigodljiv pas za hujšanje

Vseeno ne pozabite, da pas za hujšanje ni edini, ki lahko pripomore k vitkejši in privlačnejši postavi. Paziti je treba tudi na pravilno prehrano, zdravo se je gibati tudi na prostem, iti vsaj na kratek sprehod, da se naužijete svežega zraka. Pas za oblikovanje telesa pa je zagotovo pripomoček, ki bo še dodatno pripomogel k izgubi odvečnih kilogramov, učvrstitvi mišic, lepi napeti koži in k brezhibni obliki vašega telesa.

Avtor: Brezno.si

Spletni portal Brezno.si je namenjen ljudem, ki cenijo znanje in ves čas stremijo k širjenju svojih obzorij. Na portalu boste našli koristne nasvete in zanimive prispevke z različnih področij, kot so dom in vrt, lepota in zdravje, podjetništvo, informacijska tehnologija ter šport in prosti čas. Veseli bomo vaših komentarjev in obiska naše Facebook strani.

Preverite tudi

Herpes na ustnici

Herpes na ustnici

Ste med tistimi redkimi, ki nimajo nikoli herpesa? Potem ste v manjšini in se lahko …

Spodnje perilo za oblikovanje postave

Oblikovanje telesa s spodnjim perilom

Vsaka stvar ima dobre in slabe plati. Tako ima tudi perilo za oblikovanje telesa pozitivne …